Dranneke Kindergrime Schminkcursussen Grave - Wijchen - Nijmegen

Winkel

Het is mogelijk om tijdens de workshop of cursus schminkmaterialen aan te schaffen. Dranneke verkoopt schminkmaterialen van verschillende merken zoals Mehron, DiamondFX, PartyXplosion, Eulenspiegel en Superstar. Ook verkoopt ze Majestic penselen, Loew-Cornell , sponsjes, splitcakes, Bad ass stencils en nog veel meer. Mail even voor een afspraak, zo kun je de materialen goed bekijken en voelen voordat je ze koopt. Ook word je natuurlijk voorzien van goede informatie. Volg je geen cursus bij ons, maar wil je toch graag een kijkje nemen, neem dan even contact met ons op.

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een verjaardag of voor de feestdagen. Dan is een cadeaubon van Dranneke misschien wel iets voor jou. De bon kun je het gehele jaar inleveren. Je kunt deze gebruiken voor een cursus of workshop, of je komt een keer langs om je schminkkoffer uit te breiden. Stuur voor meer info even een mail.

Je kunt ook terecht voor glittertattoo benodigdheden. Zowel losse glittertattoo sjablonen als glitters en lijm en natuurlijk ook een aantal leuke starterssetjes.