Dranneke Kindergrime Schminkcursussen Grave - Wijchen - Nijmegen

Kinderworkshops

Ben je op zoek naar iets speciaals op je kinderfeestje. Wil je zelf leren schminken of wordt je graag super mooi geschminkt door iemand die dat dagelijks doet, kijk dan eens naar de volgende opties.

Kinderfeestjes

Geef je een prinsessenfeest en wil je graag dat al je gasten als een echte prinses naar huis gaan, vraag dan of Dranneke komt schminken. In een mum van tijd tovert ze al je gasten om in een mooie prinses of een ander figuurtje naar keuze. Dranneke zorgt voor schmink, glitters en diamantjes. Natuurlijk kan ze ook enge dingen maken. Dus ook bij een monster feest kan Dranneke al je gasten om toveren in super enge monsters. Iedereen mag zelf weten wat hij of zij wordt. Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan even contact op via het contactformulier.

Kinderworkshop voor kinderfeestjes

Wat is er nu niet leuker dan op je kinderfeest zelf te mogen schminken. De workshop is voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar met een minimum van 8 kinderen en een maximum van 10 kinderen. Voorafgaande ga je een schets maken met potlood en papier. Ook zullen er een paar voorbeelden aanwezig zijn. Na een korte uitleg over het gebruik van de schmink ga je in 2 tallen aan de slag. Deze workshop wordt bij u thuis gehouden of in het atelier van Dranneke. Dranneke zorgt voor alle materialen. Het is een leuke creatieve workshop waarbij kinderen zelf aan de slag gaan. Wil je hier meer over weten, stel dan je vraag via het contactformulier.