Dranneke Kindergrime Schminkcursussen Grave - Wijchen - Nijmegen

Evenementen

Bent u op zoek naar iemand die de kinderen kan voorzien van een mooi kleurtje. Dan bent u bij Dranneke aan het goede adres. In korte tijd proberen wij de kinderen op professionele wijze te voorzien van een mooi karakter. Van vlinder tot piraat en van draak tot prinsesje. Er zijn eindeloos verschillende karakters te bedenken. Elk kind is voor ons uniek, en mag zelf kiezen wat hij/zij wil worden. Wanneer we naar uw evenement komen nemen wij zelf onze spullen mee. Er zal een mooie schmink stand opgezet worden en nemen we heel veel verschillende kleuren, glitters en diamantjes mee. Ons streven is om elk kind met een grote glimlach en een prachtig snoetje van onze schminkstoel te zien stappen. Voor ons is schminken meer dan een hobby.

Ook kunnen wij Glitter tattoo's en Kenji tattoo's zetten. Zeker voor de oudere kinderen is dit erg leuk! Er zijn ontzettend veel verschillende tattoo's te bedenken. Spinnen, eenhoorns, bloemen, vlinders en nog veel meer. De tattoo's blijven wat langer zitten op de huid, dus de kinderen kunnen de volgende dag de tattoo's ook nog op school even showen!

Onlangs waren wij te zien bij: Volkel in de Wolken, Moeslands Festival in Schaijk, Waterfestival Grave, Heesch presenteert, Kom Rosmalen, Toeristische markt in Deest, het KION in de Zon festival en KION kindfestival in Nijmegen, de Kunstmarkt in Wijchen, het Sprookjes festijn in Wijchen, burendag in Malden, 't startblok in Cuijk, de kikarun in Nijmegen en de Kunstmarkt in Rosmalen.

Mocht u interesse hebben, neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Zo kunt u ook een passende offerte aanvragen welke aansluit bij uw evenement.