Dranneke Kindergrime Schminkcursussen Grave - Wijchen - Nijmegen

Schmink cursussen

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze schminkcursussen. Wij geven schminkcursussen voor zowel beginners als gevorderden. Er worden meerdere cursussen in de maand gegeven. Je hebt geen enkele schminkervaring nodig om de beginnerscursus te kunnen volgen. De schminkcursus gaat van start bij minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen. We werken met kleine groepen zodat iedereen voldoende uitleg en persoonlijke aandacht krijgt.

Ons schminkatelier bevindt zich in Grave vlakbij Nijmegen. Wij ontvangen veel cursisten uit de regio Land van Cuijk, Wijchen en Uden maar ook uit andere regio's. In onze schminkcursus wordt je voorzien van goede informatie over verschillende merken schmink. Zo kun je zelf een keuze maken waarmee je het liefste schminkt. Alle materialen, waarmee we in de les werken, zijn ook te verkrijgen in onze winkel.

We streven ernaar dat onze cursisten met heel veel kennis en goede technieken naar huis gaan, maar ook willen we op een leuke, creatieve maar vooral gezellige manier bezig te zijn.

Mocht je nog meer willen leren op het gebied van schmink, kijk dan ook eens bij onze workshops

 

 

Naar welke cursus ben je op zoek?


Schminkcursus voor beginners deel 1

Schminkcursus deel 2

Schminkcursus op lokatie

Schminkcursus op het KDV/BSO